GvRM Study Award

IMG_20211104_124010122_rvt.jpg
GvRM Study Award

Het Genootschap voor Risicomanagement 

Study Award!

Op het brede terrein van risicomanagement wordt veel onderzoek gedaan. Om dat te stimuleren is de Risk Management Study Award in 1994 in het leven geroepen. Alle werkstukken gemaakt voor studiedoeleinden (individueel of groepswerk) komen in aanmerking voor de award. Hierbij worden losse awards uitgereikt voor bachelors en voor masters. 

Het GvRM blijft onderzoek naar risicomanagement stimuleren o.a. door het uitreiken van de Risk Management Study Award

De winnaar ontvangt een tastbare herinnering, een oorkonde en een eervolle vermelding op de website van het GvRM. Genomineerden en winnaars kunnen de Award vermelden op hun CV en de betrokken hogeschool, universiteit of organisatie komt positief in de publieke belangstelling. 

Mocht je interesse gewekt zijn? Ben jij zelf bezig met een werkstuk dat bijdraagt aan de ontwikkeling van risicomanagement of ken jij iemand die hiermee bezig is of op korte termijn plannen heeft? Schrijf je dan alvast in voor 2023!

Study Award uitreiking 2021 tijdens Risk & Resiliance festival 4 november 2021

Tijdens het Risk & Resiliance festival op 4 november 2021 heeft het Genootschap voor Risicomanagement de Study Award uitgereikt.

Uit de inzenders voor 2021 is er door de jury een top 3 uitgekozen. Dat zijn (in alfabetische volgorde):

  • Juliette Mol - “Een advies over de implementatie van de BIO binnen het infrabedrijf en de verder IV-organisatie van de politie (adviesrapport + onderzoeksverslag)”
  • Kirsten Noteboom - “Stedin in control over de strategische risico’s”
  • Kenny Verzijl - “Toezicht op Tatoeëren”

De winnaar is Kirsten Noteboom geworden met haar inzending "Stedin in control over de strategische risico's". 


Op 10 november 2022 werd tijdens het Risk & Resilience Festival de award voor 2022 uitgereikt.

Uit 7 ingestuurde scripties werden uiteindelijk 2 winnaars aangewezen, die naar mening van de jury, beiden een onderscheidende scriptie hadden geschreven, die voor de award in aamerking kwamen:

  • J.A.M. Meijers - Risicoanalyse op basis van Unsupervised NLP Topic Modeling; Haagse Hogeschool, Cybersecurity Engineering
  • Jan Sinke Mens en ERM in perspectief; Nyenrode, Accountancy; Bestuurlijke Informatieverzorging

De GvRM Studie Award 2023 !

Heb je recent een werkstuk gemaakt op het gebied van risicomanagement, ben je daarmee bezig of heb je daar plannen voor en denk jij dat jouw werk bijdraagt aan de ontwikkeling van risicomanagement?

Wil je in aanmerking komen voor de GvRM Studie Award 2023? Vul dan hieronder het inschrijfformulier in. Heb je jouw scriptie of proefschrift al wel ingeleverd, maar nog geen cijfer? Dan kun je via award@gvrm.nl de scriptie of proefschrift insturen.

We hebben tevens je gegevens nodig en een motivatie.

 Uiterlijke indieningsdatum voor de Studie Award 2023 is 31 augustus 2023.


Inschrijfprocedure

  1. Stuur een vooraankondiging naar ons toe, waarin je aangeeft van plan te zijn een werkstuk in te dienen. Dit kan via het aanmeldformulier op deze pagina.  De jury heeft voorwaarden geformuleerd voor deelname. Deze voorwaarden vind je hier.
  2. Zend de complete aanmelding in voor 31 augustus 2023 en leg in maximaal 3 regels uit waarom jij moet winnen. 3

Dit is de kans om jezelf, jouw onderwijsinstelling en/of jouw organisatie op een positieve wijze onder de publieke aandacht te brengen.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via award@gvrm.nl