Thema event 'Crisisbeheersing' in het Calamiteitenhospitaal

Over dit evenement

Categorie
Congressen
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
28 feb. 2024 15:00 - 19:00
Locatie
Calamiteiten hospitaal, UMC Utrecht, Heidelberglaan 100, Utrecht

Focusgroep Security & Safety organiseert op 28 februari 2024 een fysiek event met het thema “Crisisbeheersing”. Deze focusgroep bestaat uit GvRM leden Bonne van de Dijk, Johan Kloppenburg, Bert Oostdam & Esther Huijser. Tijdens dit fysieke event behandelen wij de structuur van crisisbeheersing: een integrale aanpak. Hierbij worden een IT- en een niet-IT crisis behandeld uit de recente praktijk van het UMC Utrecht en het Calamiteitenhospitaal.

Waar? Het event vindt plaats in het enige ondergrondse calamiteitenhospitaal in Europa, gelegen bij het UMC Utrecht aan Heidelberglaan 100.

Voor wie? Zowel leden van het GvRM als leden van het Platform voor Informatiebeveiliging zijn welkom. Er is ruimte voor 40 deelnemers, dus meld je snel aan!

De concept planning van het event

  • 1500 uur Ontvangst deelnemers
  • 1520 uur Inleiding event en voorstellen sprekers
  • 1530 uur Duo presentatie door Hoofd van het Calamiteitenhospitaal en een vertegenwoordiger van reguliere de crisisorganisatie UMC Utrecht
  • 1630 uur Rondleiding Calamiteitenhospitaal
  • 1710 uur Presentatie door Bruno Verweijen/Remco Spithoven
  • 1800 uur Afsluiting met een hapje & drankje
  • 1900 uur Einde event

Kosten? Deelname is gratis voor (student)leden van het GvRM of het Platform voor Informatiebeveiliging. Externen en introducés betalen €30.

Wij hopen u op 28 februari 2024 te mogen verwelkomen in het Calamiteitenhospitaal. Voor vragen naar aanleiding van dit event kunt u mailen naar events@gvrm.nl.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien