Welkom op de website van het GVRM
Toegang voor Leden
Dit menu is voor het ledendeel van de site van het Genootschap voor risicomanangement. De inhoud kunt u alleen lezen door lid te worden. Bent u al lid dan kunt u via onderstaand menu alle inhoud voor leden lezen.

Gratis festival voor leden


Denk jij ook in kansen? Lees dan onderstaande en grijp deze unieke kans voor 1-7-2018!

Ga gratis, als lid van het Genootschap voor Risicomanagement (GvRM), op 8 november a.s. naar de tweede editie van het Risk & Resilience festival t.w.v. € 125,-, een feest met voor ieder wat wils & maar liefst 9 podia! Voor meer informatie: Risk & Resilience festival (inschrijving Festival via onderstaande e-mailadres i.v.m. gratis toegang via GvRM)

Aanmelden, inschrijven of meer informatie lidmaatschap GvRM via: info@gvrm.nl

Lidmaatschap van 1 juli 2018 t/m 31 december 2018 kost u slechts € 92,50, waarbij u tevens gratis naar onze bijeenkomsten kunt gaan.

GvRM is een kennisnetwerk vereniging empowered door professionals in risicomanagement. Leer als lid van GvRM van de professionals of deel als professional uw kennis. GvRM heeft leden met expertises in diverse speelvelden van risicomanagement, iedereen is welkom.

Het GvRM organiseert samen met de Universiteit Twente het Risk & Resilience Festival.

Graag treffen wij u als lid van GvRM op onze bijeenkomsten en uiteraard op 8 november a.s. op het Risk & Resilience Festival!