Welkom op de website van het GVRM

Wat doen wij?

Het Genootschap voor Risicomanagement is de vereniging van en voor mensen die zich bezighouden met risicomanagement in de breedste zin van het woord. Het genootschap biedt een platform voor kennisuitwisseling, is een netwerk voor geïnteresseerden en professionals en stelt zich ten doel het vakgebied verder te ontwikkelen. Sinds 1985 organiseert het genootschap themabijeenkomsten en congressen, neemt met haar leden actief deel aan discussies rond risicomanagement, organiseert lezingen, ronde tafel bijeenkomsten en neemt deel aan nationale en internationale fora met betrekking tot risicomanagement.

Al meer dan 10 jaar reikt het Genootschap elk jaar een Risicomanagement Award uit aan professionals, studenten en projecten. Het genootschap ondersteunt diverse opleidingen en organiseert elk jaar een congres waar opleidingsinstituten worden uitgenodigd om de laatste ontwikkelingen rond risicomanagement met elkaar te delen. Geïnteresseerd om lid te worden? Meldt u dan aan via de button ‘lidmaatschap’ in het menu. U krijgt toegang tot het webarchief, wordt uitgenodigd voor de bijeenkomsten en wordt op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Twijfelt u nog kom dan eerst eens bij een van onze bijeenkomsten polshoogte nemen of neem met ons contact op. Wij helpen u graag verder. Het Bestuur hoopt u te kunnen ontmoeten op één van onze bijeenkomsten. Wilt u ook lid worden? Wij zien u graag. U kunt zich hier inschrijven voor een lidmaatschap     Voorwaarden lidmaatschap