Welkom op de website van het GVRM
Toegang voor Leden
Dit menu is voor het ledendeel van de site van het Genootschap voor risicomanangement. De inhoud kunt u alleen lezen door lid te worden. Bent u al lid dan kunt u via onderstaand menu alle inhoud voor leden lezen.

Kort openbaar verslag GSN bezoek

Plofkraken, overvallen op geldlopers, skimming en teruglopend gebruik van papiergeld. Zomaar enkele risico’s waar Geldservice Nederland (GSN) mee te maken heeft.

Op woensdag 21 maart jl. heeft het Genootschap voor Risicomanagement (GVRM) een uniek bedrijfsbezoek mogen maken bij GSN. Esther Huijser, Hoofd Risk, Security en Compliance bij GSN neemt samen met Gert Vos (Risk & Security G4S) de leden gedurende een presentatie mee in de risico’s waar GSN en G4S dagelijks mee te maken hebben. Hoe ga je hiermee om, hoe zorg je dat stakeholders tevreden blijven, en de keten veilig?

Na een boeiende presentatie kregen de leden een unieke rondleiding door het Cash Center van GSN. Boeiend en indrukwekkend om te zien hoe de processen lopen van aankomst van papiergeld, tot de sortering tot aan het uiteindelijke transport richting de geldautomaten.

Het GVRM is een kennisnetwerk vereniging voor professionals in risicomanagement. De leden hebben hun expertise in diverse speelvelden van risicomanagement en delen hun kennis met overige leden (o.a. door lezingen en studiegroepen), de theorie (o.a. opleidingsinstituten en studenten) en bedrijfsleven (door o.a. bedrijfsbezoeken).

Geïnteresseerd om een evenement bij te wonen, lid te worden, of meer informatie?
Neem contact op met Chris Ravensbergen, via Chris.Ravensbergen@vng.nl